POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Abast d’aquesta política

Aquesta política t’explica en detall com tractarem les teves dades un cop has acceptat realitzar els pagaments corresponents a un contracte amb Wall Street English.

Finalitat del tractament

Les dades que proporcionis (les Dades) seran incloses en un fitxer controlat per WSE Terrassa (Jean Thomas Formacio Angles SL, NIF B67440883, amb domicili a Passeig Vapor Gran 22, 08221 Terrassa), amb l’objectiu de gestionar els pagaments.

Les teves dades

Processarem les dades següents: Nom, IBAN del teu compte, dades de la teva Entitat/oficina, contracte associat al teu compromís de pagament.

Per què processem les teves dades?

Processem les teves dades perquè és necessari per complir amb les nostres obligacions contractuals.

Amb qui compartirem les teves Dades?

Les teves Dades seran tractades pels nostres especialistes i consultors, i seran compartits únicament amb altres societats del grup Wall Street English (veure llista més abaix *).

Utilitzem proveïdors externs per a allotjar la nostra plataforma. Atès que aquests proveïdors canvien de tant en tant, contacta’ns si vols saber més sobre ells.

Entenem que aquestes cessions són necessàries per gestionar els pagaments, i que no afecta els teus interessos, drets o llibertats (interès legítim).

La nostra política de retenció

Conservarem les teves dades durant el temps necessari per complir amb el contracte.

Transferències fora de l’EEE

Com hem dit, les teves Dades poden ser transferides fora de l’EEE, a alguna de les nostres empreses del grup (veure llista més abaix*). Entenem que aquesta cessió és necessària per poder executar el contracte i que no afecta els teus interessos, drets o llibertats (interès legítim).

Totes les transferències a països fora de l’EEE compten amb les garanties adequades, obtingudes per mitjà de la signatura de clàusules tipus de protecció de dades validades per la Comissió Europea.

Els teus drets

La llei exigeix que enumerem els teus drets, que són els següents:

  1. a) Dret a sol·licitar l’accés, la rectificació, i la supressió de les teves dades personals.
  2. b) Dret a la limitació del tractament. Aquest dret et permet exigir-nos que suspenguem el tractament de les teves dades en els següents casos a) quan impugnes l’exactitud de les dades, durant el termini que necessitem per verificar l’exactitud de les mateixes; b) quan el tractament sigui il·lícit, però t’oposis a la supressió de les dades per qualsevol motiu; c) quan no necessitem les teves dades, però tu sí les necessitis per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions; o d) quan t’hagis oposat al tractament per falta de motius legítims, mentre es verifica si els motius legítims que s’al·leguen prevalen sobre els de l’interessat.
  3. c) Dret a oposar-te al tractament de les teves dades. Pots exercitar aquest dret quan tractem les teves dades en base a un interès legítim, si hi ha alguna cosa en la teva situació personal que fa que prefereixis oposar-te al tractament perquè consideres que afecta els teus drets i llibertats fonamentals. També tens dret a oposar-te en el cas que utilitzem les teves dades per fer màrqueting directe.
  4. d) Dret a la portabilitat de dades. Si així ho desitges, et proporcionarem, a tu o a un tercer, les teves dades en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.
  5. e) Dret a revocar el teu consentiment en qualsevol moment.
  6. f) Dret a obtenir una còpia de la documentació que acrediti que complim amb la llei quan transferim les dades fora de l’EEE.

Dades de contacte

Si tens alguna pregunta sobre la nostra política de privacitat o vols exercir qualsevol dels teus drets, no dubtis en contactar:

Responsable de Protecció de Dades

Jean Thomas Formacio Angles S.L.

Passeig Vapor Gran 22

08221 Terrassa

– O envia’ns un correu electrònic a protecciondedatos@wallstreetenglish.es

 

Recorda que, si consideres que hem infringit els teus drets de protecció de dades, pots presentar una denúncia davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

* Les societats del grup Wall Street English són Franchise Support & Services, SL, una societat espanyola, WSE Italy Srl, una societat italiana, Wall Street English Training Center (Guangdong) Co Ltd, una societat xinesa, Beijing Wall Street English Training Center Co Ltd, una societat xinesa, Wall Street English Training Center (Shanghai) Co Ltd, una societat xinesa, i Wall Street English Índia Private Limited, una societat índia.